CPiC Buirac

Què és el casal popular “Buirac”?

El casal popular  Buirac és un nou projecte que neix a Cerdanyola del Vallès.

Buirac aspira a ser un punt de trobada pels Moviments Socials existents i per a les persones que vulguin construir nou teixit associatiu i cultural dins el  nostre municipi.

buriac bn

Una eina de transformació social

El Casal Popular Buirac entra en acció amb la voluntat de ser una eina de transformació de la realitat que ens envolta.

Viure vol dir prendre partir, i  nosaltres el prenem per la defensa de la terra, dels drets socials de la  ciutadania i contra la corrupció i l’opacitat a les institucions  polítiques.  La lluita contra l’atur i la precarietat laboral, el  problema de l’habitatge i la fi de l’accés universal a la Sanitat i a  l’educació també formen part dels nostres cavalls de batalla.

Ens amoïnen profundament  qüestions  com el creixement del feixisme i  el racisme, o que el patriarcat, el  sexisme i l’homofòbia siguin moneda corrent als nostres carrers.

Aspirem  a  acabar amb l’aïllament que ens imposen els patrons de conducta  individualistes del capitalisme. Volem una altra Cerdanyola, on la vida  social torni a florir als barris, als carrers i a les places. Volem una  Cerdanyola on l’individualisme i l’indiferència social siguin  desterrats.

Qui integrem  aquest nou projecte?

Formem  part d’aquest projecte diversos col·lectius: Arran, La Bèstia de foc,  Festes Majors  Alternatives, Casal Popular La Clau, Compromís Per  Cerdanyola, Col·lectiu llibertari Mala Herba … i nombroses persones a títol individual.

El nostre objectiu és obrir aquest  projecte a tota la ciutadania. Si busques algun espai on realitzar  activitats socials o culturals o estàs interessada, pots contactar amb  nosaltres o bé deixar-te caure pel casal.

Buirac obre de dimarts a dissabte de 18 a 21 hores.  També pots contactar amb nosaltres (FB, Twitter: @buirac, Correu: buirac.casal.cdv@gmail.com).

Com ho farem? Un projecte d’autogestió

El  nostre projecte neix amb voluntat d’autofinançar-se. Volem dependre  només de les nostres forces i treballar la nostra autogestió.

T’agradaria participar?

Anuncis

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

w

S'està connectant a %s