ABSOLUCIÓ PER LES 5 DE CERDANYOLA

Des que dilluns 26 de maig es fes efectiu l’ordre de desallotjament i enderrocament del Centre Social Autogestionat Can Vies, aquelles que hem estat testimonis de la lluita incansable que moltes companyes i companys han estat duent a terme al barri de Sants de Barcelona, hem sentit com a nostre el desallotjament i l’enderrocament. Una lluita que els és incòmode a aquelles qui ens voldrien sempre callades i quietes, a les elits que es pensen que la propietat privada passa per sobre de 17 anys de feina, il·lusió i construcció d’alternatives.

Un cop acabada la concentració en suport al CSA Can Vies del 29 de maig, cinc cerdanyolenques van anar a sopar a un bar de la zona, i quan es dirigien cap al metro per tornar van haver d’entrar en un portal per refugiar-se d’una càrrega policial. Allà, juntament amb nou persones més, van ser detingudes pels mossos d’esquadra. Dos dies després van ser alliberades, i imputades dels delictes de desordres públics i atemptat a l’autoritat pels quals se’ls demanen 5 anys i 10 mesos de presó. I amb la mesura cautelar d’anar a signar cada quinze dies a la Ciutat de la Justícia i la prohibició de participar en manifestacions o actes reivindicatius de més de vint persones en la via pública.

Aquestes 5 companyes, que van anar a mostrar la seva solidaritat amb el CSA Can Vies, són també membres actives del teixit social i cultural de Cerdanyola on desenvolupen les seves activitats mostrant un fort arrelament a la nostra vila.

Des de Solidaritat Cerdanyolenca volem denunciar l’arbitrarietat de la detenció de les nostres companyes. Volem denunciar que han estat víctimes d’una estratègia de repressió política que pretén castigar i criminalitzar les persones que posen en dubte l’ordre establert.

Absolució per les 5 de Cerdanyola!

LA SOLIDARITAT, LA NOSTRA MILLOR ARMA
SOLIDARITAT CERDANYOLENCA
organitzacions sotasignants:

MalaHerba – Arran– CUP de Cerdanyola – CUP Vallès Occidental – Alerta Solidària – Monitores i Monitors del Clupi – Comissió de Festes Majors Alternatives de Cerdanyola – Compromís per Cerdanyola-CAV – Bèstia de Foc la Martineta- Casal de Joves Obriu Pas- Kolectiu de dones de Barberà – CUP de Montcada i Reixach – Casal Popular el Brot – CUP de Sant Cugat – CUP de Santa Perpètua – CUP de Sabadell – COP de Ripollet – CUP de Palau-Solità – CUP de Rubí – CUP de Terrassa – EAB Barberà – SEPC – EnLluita – Increïble Comestible Cerdanyola – Casal Popular i Cultural Buirac – Universitat d’Enginyeria Sense Fronteres – Associació L’Altre Fòrum de l’ETSEIB – Assamblea de l’ETSEIB – PAH Ripollet – Taverna La Menuda – Associació Lliure d’Advocats i Advocades de Catalunya – Cerdanyola Informa – La Floresta Indignada Actua – COS Vallès – Col·lectiu Antimilitarista de Sant Cugat – Mai Més – Solidaritat Antirepressiva de Terrassa – Cooperativa S’ha acabat el Bròkil!-Cerdanyola – Casal Popular La Guitza-Sant Cugat – Joves Comunistes del Poble Català-Terrassa-Monitors i monitores del Cu-Cut-Assemblea de joves Santa Perpètua de Mogoda

 

per adherir el vostre col·lectiu, envieu un mail a solidaritatcerdanyolenca@gmail.com

Anuncis

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s